Navigatie

0001o8.jpeg

Als agent voor Nederland en Belgie werken wij met trots samen met Lim & Handtryck waar op traditionele- en milieuvriendelijke wijze zeer exclusieve behangen worden vervaardigt. Lim & Handtryck werkt met een kolossale machine uit de 19e eeuw en drukt de patronen van het behang met originele patroonwalsen. Het assortiment strekt zich uit van de Zweedse klassiekers vanaf de jaren 1770 tot 1950 aan toe. Vele historische gebouwen en monumenten werden met deze behangen bekleed of vandaag de dag weer gerenoveerd, waaronder de Zweedse- en Noorse koningshuizen.

Het behang is behalve traditioneel vervaardigd ook bijzonder milieuvriendelijk. De verf is gebasseerd op water en is versterkt met lijnzaadolie. Deze geeft het behang een diepe kleur, een zachte matheid en een duurzaam, slijtvast karakter.

Het is een behanggeschiedenis die weer sensationeel tot leven komt. Het maakt een exclusieve en passende combinatie in een antieke inrichting maar is evengoed  toepasbaar in een moderne styling.

Wilt u een ander kleur in een bepaald patroon? Dat kan ook. Vanaf 10 rollen is dat mogelijk. Vraag hiervoor om een offerte. 

Proefstukken van A4 sturen we u voor € 3,- toe. 

Professionele gebruikers in Nederland zijn Ruys Interiors - Zeist en De Mooiste Muren uit Haarlem

© 2010 - 2017 DE ZWEEDSE WINKEL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel